b559a146bacfb4b5d05cf2fbf96e342f_medium.jpg

Over Lindenhaeghe

 • Delen:

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn een snelgroeiend opleidings-, trainings- en exameninstituut voor professionals. Bij ons kun je terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Met onze vakopleidingen zijn wij al jaren marktleider. Al onze opleidingen en financiële vaardigheidstrainingen zijn ontwikkeld vanuit de kennis die we in de financiële branche hebben opgedaan: vakkennis de opkomende (nieuwe) specialismen. Onze Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling sluiten daarnaast aan bij de toenemende vraag naar zachte (advies)vaardigheden en zijn geschikt voor elke professional die in zichzelf en zijn toekomst wil investeren.

In 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 zijn we uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland. Een schitterend compliment dat we vooral te danken hebben aan onze cursisten.

Vanuit onze hoofdvestiging in Bilthoven - tevens één van onze 25 opleidings-, trainings,- en examenlocaties - adviseren en stimuleren we dagelijks vele (financieel) professionals. Jaarlijks helpen we zo'n 60.000 professionals met het invullen van een persoonlijk leerplan.

We werken er ook hard aan onze missie: professionele en persoonlijke ontwikkeling toegankelijk maken. Of dit nu gaat om een individuele opleiding, een training of een Maatwerk-traject, wij bieden een optimale ondersteuning.

Lindenhaeghe staat voor duurzame, complete én persoonlijke ontwikkeling.

Hoe wij Beste Opleider zijn geworden lees je in deze blog op Springest.

Lees
86e4c0057e77f246620d00ee4564251e_medium.jpg

Onze geschiedenis

 • Delen:

Lindenhaeghe, sinds 2005

De naam Lindenhaeghe was er al in 2005. Mike Schilperoort bedacht hem tijdens het snoeien van de leilindes in zijn tuin. Samen met vriend Patrick van der Spek werd het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Logo met gevlochten haag
Een advieskantoor, dat was het idee. Maar Lindenhaeghe bleek toen al een eigen koers te varen en er werd gestart met het geven van financiële opleidingen. Anno nu prijkt het logo met de gevlochten haag groot op het raam van dé opleider en hét exameninstituut voor de financiële branche.

Van avontuur tot bedrijf

In zo'n tien jaar tijd groeide Lindenhaeghe uit van een avontuur tot een bedrijf. Patrick: “We begonnen met trainingen in de avonden, die verzorgden we zelf. Ging prima. Tot de Wet Financieel Toezicht (Wft) in 2007 zijn intrede deed. Toen veranderde alles.”

Steeds meer cursisten vonden hun weg naar de lokalen van de financiële opleider. Voor een vakdiploma of voor Permanente Educatie. Vijf jaar geleden was het tijd voor een nieuw pand. Het moest een ‘ruim jasje’ worden, aldus Mike, want Lindenhaeghe was en ís ambitieus. Het assortiment opleidingen verbreedde, er kwam meer ruimte voor een praktijkgerichte aanpak en het trainersteam werd uitgebreid.

“De financiële sector ís niet saai!” Mike Schilperoort, algemeen directeur

Geaccrediteerd opleider

Het aantal cursisten bleef groeien en de vraag naar examinering nam toe. Sinds 2013 is Lindenhaeghe geaccrediteerd exameninstituut voor Wft, PE Plus en bovenwettelijke financiële opleidingen. Weer een stapje dichterbij de droom om Neerlands cum laude opleider te zijn.

Hoge slagingspercentages

“Onze slagingspercentages zijn hoog en daarin ligt onze kracht”, legt Patrick uit. Mike vult aan: “Ons doel is om cursisten te laten slagen. Het liefst op een zo prettig mogelijke manier. Want de financiële sector is niet saai, het ligt er gewoon aan hoe je het verhaal vertelt.” De ‘eigen koers’ van Lindenhaeghe is altijd gebleven.

“Wij willen cum laude opleider zijn!” Patrick van der Spek, algemeen directeur

Nieuwe ontwikkelingen

“De laatste tijd hebben we vooral gefocust op het ontwikkelen van trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling”, aldus Patrick. Met een compleet nieuwe afdeling Vaardigheden staat Lindenhaeghe aan de vooravond van grote veranderingen. De nieuwe titels sluiten aan bij een veranderende klantvraag waarbij steeds meer aandacht komt voor bijvoorbeeld adviesvaardigheden en emotiemanagement. Mike: “Ons aanbod is hiermee completer. Wij bieden nu elke professional een optimale ondersteuning bij de ontwikkeling van zijn of haar loopbaan. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak”

Bij Lindenhaeghe kun jij je duurzaam, compleet én persoonlijk ontwikkelen.

Lees
28f029ce486c36807f426c23c5831bbe_medium.jpg

Missie

 • Delen:

Wij maken professionele en persoonlijke ontwikkeling toegankelijk

Permanent actueel? Een gerichte financiële vakopleiding? Een vaardigheidstraining? Bij Lindenhaeghe kun jij je duurzaam, compleet én persoonlijk ontwikkelen. Wij zorgen voor een persoonlijk studieplan dat zowel flexibel als betaalbaar is.

Ons doel is om financiële professionals verder te helpen. In de vorm van een diploma, een online cursus, Permanent Actueel of op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ons (vaste!) trainersteam bestaat uit vakmensen die elke dag weer hun uiterste best doen om het beste uit jou te halen. Zij zorgen voor het resultaat.

Duurzame, complete en persoonlijke ontwikkeling, dát is Lindenhaeghe. De meer dan 60.000 financieel professionals die jaarlijks een programma bij Lindenhaeghe volgen, kiezen bewust voor het gemak van verschillende studiemethodes, korte communicatielijnen en de flow van een professionele trainer.

“Gemak dient de mens, vinden wij!”

Gemak dient de mens, vinden wij. En wij gaan verder waar anderen stoppen. Onze afdeling Maatwerk (Incompany) biedt maatwerkoplossingen voor elk bedrijf. En als geaccrediteerd opleidings- en exameninstituut nemen wij ook – direct na de training – de examens af. Het is geen toeval dat wij reeds vier maal uitgeroepen zijn tot Beste Opleider van Nederland. Daar zijn we maar wat trots op!

Als geen ander bewegen wij mee met verandering. Onze programma’s sluiten daarom altijd optimaal aan bij de wet- en regelgeving van het moment. Kennis is macht, daar geloven wij in. Maar kennis is ook vooruit denken. En de juiste keuzes maken. Lindenhaeghe is er om je daarbij te helpen. Of dat nou gaat om een vakopleiding of op een training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Met Lindenhaeghe haal jij het beste uit jezelf.

Lees
4f3245b3529a5a66d1de8f8a6e2aa236_medium.jpg

Werken bij Lindenhaeghe? Wat een goed idee!

 • Delen:

Wij zijn namelijk een officiële Great Place To Work! Dat betekent dat wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap. Hier werken mensen die hun werk ervaren als ‘meer dan een baan' en die trots zijn op hun bedrijf én op elkaar.

Lijkt het je leuk om bij een échte Great Workplace te werken? Deze vacatures staan nog open!

Onze vacatures op dit moment:

e5443afd13b1b1b689583f6557f98fb9_medium.png

Wij zijn een Great Place To Work!

 • Delen:

Wij zijn een Certified Great Workplace!

En daar zijn we natuurlijk supertrots op! Volgens de filosofie van Great Place to Work draait goed werkgeverschap om onderlinge relaties gebaseerd op vertrouwen, trots en plezier. Kort gezegd: bij Lindenheaghe werken mensen die gewaardeerd worden, die het naar hun zin hebben en die trots zijn op hun baan én de organisatie.

Meer over Lindenhaeghe als Great Place to Work lees je hier.

b88f4a96f3bd9b9cc1c85c80137b5650_medium.jpg

Onze medewerkers over ons

 • Delen:

Het Lindenhaeghe-gevoel volgens onze medewerkers:

"Het Lindenhaeghe-gevoel is overal aanwezig. Het zorgt niet alleen voor een goede samenwerking, maar ook voor leuke activiteiten buiten het werk."

"Voor mij is het belangrijk dat ik makkelijk kan schakelen om thuis te werken als dat nodig is. Hier wordt soepel mee omgegaan. Dit maakt het voor mij prettig om fulltime te kunnen werken en het goed te combineren met privé."

"Gezamenlijk lunchen aan een grote tafel in ons eigen bruin café: hoe lekker is dat! En het mooie is: je spreekt nog eens iemand."

"Ons café Bijna Thuis zorgt ervoor dat je echt leuke gesprekken voert met je collega's!"

"Bij Lindenhaeghe liggen kansen naast uitdagingen."

Benieuwd? Kom het Lindenhaeghe-gevoel dan zelf evenaren en check onze vacatures! 

Of wil je eerst even binnenkijken? Klik hier voor een virtuele tour door ons kantoor in Bilthoven.

Lees
6653d79edecceac5c2947535e132522c_medium.png

Video 'Wie zijn wij?'

 • Delen:

Lindenhaeghe in beeld

Wie zijn wij, wat doen we en waar werken we? In deze video nemen we je mee naar binnen. Maak kennis met onze collega's, onze kernwaarden en onze missie.
Check onze video en loop met ons mee.

b4c8e39da9744d8352a8adf2fd577b56_medium.jpg

Ons team

 • Delen:

Achter de schermen

Lindenhaeghe wordt mede mogelijk gemaakt door deze mensen. Maak kennis met Nienke, Ada en Shanna: samen met hun collega's van (Admin)Support, Planning, Opleidingenmanagement, Marketing en Trainers zorgen zij ervoor dat jij op elke vraag een antwoord krijgt. 

Maak hier kennis met het Lindenhaeghe team

80bf2fc5921d3af4305e2c2c1b76796f_medium.jpg

Hoe duurzaam zijn wij?

 • Delen:

Bij Lindenhaeghe gaan we graag in gesprek met onze stakeholders

Dat wil zeggen: we houden bij onze bedrijfsvoering rekening met de belangen van onze medewerkers, klanten, omwonenden maar ook met ‘de maatschappij’ in algemene zin.

Duurzaam ondernemen
Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is voor ons heel natuurlijk. Het speelt een rol bij alle bedrijfsprocessen. Van inkoop tot klantsupport. Zo is onze koffie fair trade en wordt met papier - uiteraard met FSC-keurmerk! - zuinig omgegaan. We werken met een duurzame printpartner, steunen lokale goede doelen en we zetten ons sportief in voor een betere wereld. 

FIRA
Al onze duurzaamheidsinformatie is geverifieerd door FIRA. FIRA helpt ons hiermee verder te bouwen aan een duurzame bedrijfsvoering. Onze prestaties worden jaarlijks bijgewerkt en opnieuw getoetst. Ons label is momenteel brons.

Drie P's
Kortom. Wij hebben de drie P’s (Profit, Planet & People) hoog in het vaandel staan. Op die manier creëren we winst voor mens, maatschappij en milieu. 

En samen met FIRA gaan we voor goud.

Lees
15d9d66d62eb479b0dcdca0c04f8f9b0_medium.jpg

Erkenning ISO

 • Delen:

Wij gaan voor kwaliteit en zekerheid

Daar zien we zelf op toe, maar dat laten we ook extern toetsen. Kwaliteitskeurmerk ISO9001:2015 helpt ons om processen te monitoren en waar nodig te verbeteren. Ook wordt na elke training een evaluatie verzonden waarbij de mening van de deelnemers wordt gevraagd. Bij ons kun je altijd vertrouwen op het hoogste niveau voor wat betreft kennis, training en opleiding.

4506c3d7a9d9891475d1f3d1debceb59_medium.png

Erkenning NRTO

 • Delen:

Gecertificieerd door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding 

Het NRTO-Keurmerk staat voor adequate dienstverlening, een professionele omgang met klanten en deskundig personeel. En voor het meten van klanttevredenheid. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een extern certificierende instelling. Bij Lindenhaeghe zijn we er trots op dat wij het NRTO-keurmerk mogen dragen.

 

Meer over het NRTO-keurmerk, de gedragcodes en de algemene voorwaarden?

Bezoek de website

Lees
58a8407704e2316732e632bc3a47d3ee_medium.jpg

Jouw gegevens zijn veilig - AVG 2018

 • Delen:

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Daarom laten wij je middels ons Privacybeleid weten welke gegevens we van jou verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoelang we gegevens bewaren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Klik hier om naar ons Privacybeleid te gaan.

076a642df5b3a7eacfd5a1c2d77765e6_medium.jpg

Lindenhaeghe Six-Word-Story

 • Delen:

Compleet | Professioneel | Toegankelijk | Betrouwbaar | Praktijkgericht | Vernieuwend 

Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Op Lindenhaeghe.nl maken we gebruik van cookies om jou de beste ervaring te geven op onze website, voor webstatistieken en advertentiecampagnes.
Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken, zoals Doubleclick.

Ga je akkoord met onze cookies? Onder ‘Meer informatie’ lees je meer over onze cookies.

Akkoord & sluiten Meer informatie
Loading page...